Årsrapport 2019

April 03, 2020

Læs alt om, hvad der skete i Father's Home i 2019 og se billeder af alle børn og voksne.

Father's Home etablerer førskole

November 06, 2019

Efter at have forberedt sig gennem nogle år kunne Father's Home i september '19 åbne sin nye førskole for 2-5 årige. En måned efter opstarten går der 25 børn, hvoraf ca. 1/3 kommer fra børnehjemmet og resten er børn fra byen. Det er et godt nyt initiativ, som kan sikre, at småbørn får en kærlig og pædagogisk god start på livet og skolelivet.

July 01, 2019

Den nye brochure om Father's Home foreligger på sommerstævnet 2019 og udsendes til menighederne.
Kontakt Ghana-udvalget, hvis du mangler flere eksemplarer.

Årsrapport 2018

April 30, 2019

Her kan du læse Father's Home's udførlige beretning for 2018 (klik på billedet)

Gartneri projekt

April 09, 2018

Nu vokser det igen i Ghana, og denne gang handler det om grøntsager. 
I løbet af de cirka 15 år, som vi i Det danske missionsforbund har arbejdet sammen med Father´s Home i Ghana, har vi set det vokse fra et lille hjem med 12 børn til en stor og stærk organisation med børnehjem, ungdomshjem, uddannelsesprogrammer helt op til universitetsniveau og en velfungerende hønsefarm til at bidrage til den daglige drift. Og Father´s Home vokser stadig. 
Klik på billedet og læs om projektet

Årsrapport 2017

March 08, 2018

Her kan du læse Fathers Homes udførlige beretning om året 2017 (klik på billedet)

Douglas bliver leder af hønsefarmen

April 21, 2017

Douglas, som kom til børnehjemmet som 8-årig, og som menigheden i Vanløse har støttet i en årrække, og som afsluttede sin ingeniøruddannelse for et par år siden, bliver leder af hønsefarmen fra 1. juli.

Han var forældreløs og levede af at vaske biler. Men han fik en ny barndom med kærlighed, omsorg og uddannelse. Han er et forbillede for de andre unge, fordi han går foran og viser vejen. På flotteste måde fik han sin ingeniøruddannelse. Og nu slutter ringen. Han indtræder i Fathers Homes ledelse og bliver ansvarlig for hønsefarmen fra 1. juli 2017.

Flere unge er på vej til at slutte deres uddannelse. Det bliver spændende at se, hvordan de vil bidrage med deres liv og tjeneste i det ghanesiske samfund.

Reddet af Father's Home som 4-årig

October 17, 2016

Der er god grund til at være stolt af hende her! 
Helena Ekuba kom på Father's Home som 4 årig. For få dage siden var hun til optagelse på universitetet, hvor hun skal studere engelsk. Hårdt arbejde og Guds nåde har bragt hende hertil

Nyere og større bus

April 17, 2016

Takket være en donation fra Vadum Genbrug har vi købt en nyere bus. Vi er meget glade for, at vi omsider har fået en større bus, så vi kan køre børnene i skole. Den har 27 pladser og er meget komfortabel! Vi takker Gud for denne store gave.

 

 

 

 

Gladys

February 03, 2016

Gladys kom sidste år, hun er 17 år og har diabetes. Fordi hun blev “kasseret” af sin familie, landede hun på gaden. Den læge, som tilså hende, indberettede hende til de sociale myndigheder, som så bragte hende til os. Hun hjælper med praktisk arbejde og tilses af en sygeplejerske​.

Oscar

February 03, 2016

Oscar her på billedeter 2½ år gammel. 

Hans mor, mentalt handicappet, fødte ham på hospitalet. Derefter blev hun sendt til et rehabiliseringscenter for handicappede i Takoradi. 

Drengen blev bragt til Father’s Home af de sociale myndigheder.  Moderen har det bedre, og hendes tilstand er stabil. Hun er udskrevet og besøger sin søn med mellemrum. 

Vi håber, at hun en dag vil blive i stand til at leve med sit barn og på længere sigt selv kunne sørge for ham. 

Livet i ungdomscentret

September 14, 2015

Sommer ungdomslejren blev afholdt på stedet i august med deltagelse af unge fra hjemmet og fra byen, samt nogle af deres venner. Lejrens tema var ”vigtigheden af uddannelse”. Hver dag kom der en underviser for at lære de 65 deltagere om forskellige emner.
Det var en mulighed for at tilbringe en hel uge sammen, at opnå viden, få nye venskaber, at dele ideer og tanker så vel som egne erfaringer.  
De unge er nu begyndt det nye skoleår; 9 af dem er begyndt på deres 2. år i forskellige byer og to er begyndt deres første år i denne måned. James, en ung fra byen, har afsluttet sin værnepligt og leder efter job. To andre, Derrick og Francis, har afsluttet deres studier og har derfor nået det tidspunkt, hvor de kan klare sig selv.

Livet i Anto, børnenes hjem

September 14, 2015

Der er sket adskillige forandringer på det seneste. Esther og Clement er stoppet i Father’s Home; de har været med I vores stab I nogle år og er rejst, fordi de vil prøve noget andet. Vi takker dem for deres trofasthed gennem årene. Franzisca og Emmanuel er stadig “forældre” til en gruppe børn ud over deres egne to børn; Janet og Anita indgår også I denne familie og tager sig af de små under 3 år.
Alle babyer er flyttet til Anto, hvilket giver dem en roligere hverdag og bringer dem tættere på børnene på stedet. Pascal, som er ansvarlig for kyllingefarmen, bor også på stedet.
Byens sociale myndigheder kommer ofte med meget små babyer. Billedet viser Jemima, født den 16. Maj I år. Den lille pige har fået en tragisk start på livet, idet hun blev fundet på gaden I kløerne på en løs hund. Hun blev befriet fra hundens kæber og omgående bragt til nærmeste klinik. Der var hun I en måned og fik forskellig medicinsk behandling for sine sår, før hun blev bragt til os. Nu har hun det godt, spiser, smiler og udvikler sig normalt; derfor hendes andet navn, Miracle! Andre spædbørn blev bragt ind og er blevet adopteret.

Anto har haft besøg

May 27, 2015

af et dynamisk par, som var ledere af en gruppe på 7 unge, som har lavet en fodboldbane bag legepladsen. Teamet arbejde hårdt og flittigt på det ujævne areal bag legepladsen og med et virkeligt godt resultat! Vi takker dem for deres vilje og udholdenhed med at bruge de simple lokale redskaber og deres fleksibilitet med at indgå i ghanesiske forhold gennem 17 dage. Resultatet er MEGET flot!

Please reload

Kontakt

Ghana-udvalget: (fra venstre)
Tina Mølmer Jensen (Koordinator)
Jørgen Hansen

Ruben Kattner
Christel Goetz (har orlov)
Nadia Falksen

 Find kontaktoplysninger her


 

Du kan sende dit bidrag til Missionsforbundets konto:
Reg.nr.: 2374  Kontonr. 0370 110 700 mrk. GHANA
MobilePay nr. 67125 mrk. GHANA

TAK FOR ETHVERT BIDRAG!